miércoles, 12 de mayo de 2010

Que conta?



"Los protegidos" narra la història d'una sèrie de persones que viuen a la localitat fictícia de Vall Perdut fent-se passar per una família, els Castell Rei. El motiu, els poders sobrenaturals que excepte els "pares" d'aquesta família, tenen els membres de la mateixa, el quals els porten a ser perseguits per un grup de persones amb intencions desconegudes.
Els seus membres són Mario (Antonio Garrido) i el seu fill Carles (Daniel Avilés), un nen que domina la telekinesi; Jimena (Angie Cepeda), la filla Blanca, dotada de poders premonitoris va ser segrestada per la gent dels que s'amaguen; Culebra ( Luis Fernández), un adolescent amb la capacitat de fer-se invisible al seu gust; Sandra (Ana Fernández), posseïdora d'un poder relacionat amb l'electricitat, i la petita Lucía (Priscilla Delgado), filla adoptiva d'un treballador social i que té la habilitat de llegir els pensaments de les persones. La posterior arribada de Lluc (Mario març), un noi de 14 anys amb la facultat de transformar-se en altres persones completa tan singular família, la qual després de fugir dels seus respectius llars haurà amagar el seu secret de cara als seus veïns i nous companys de feina i estudis.
El seu objectiu serà conviure com si es coneguessin des de sempre, portar una vida normal en el possible, sense que els seus veïns i companys esbrinin que no són tal família i que els nens tenen tan peculiars poders.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

<3